Tunsorile bob – mereu în trend

Tunsorile bob sunt acelea care nu vor înceta niciodată să fie în trend. Ele sunt foarte versatile și clasice și apar sub diferite forme, fiind o idee bună dacă îți dorești o schimbare de look.

Când o femeie se tunde, vrea să se simtă mai puternică și mai frumoasă, iar tunsorile bob întrunesc toți acești factori.  Aceste tunsori sunt potrivite pentru femei de orice vârstă și cu orice tip de formă a feței, fiind ușor de aranjat și coafat.

Cu toate astea, tunsoarea bob este mai ales recomandată femeilor cu părul fin și drept. Cu cât părul este mai fin, cu atât bobul este bine să fie mai scurt. Bobul clasic, pe care îl vedem adesea, nu este foarte pretențios. Pentru a fi aranjat, este suficientă o perie rotativă și folosirea feonului.

În schimb, conferă feminitate și este recunoscut pentru că întinerește cu câțiva ani. Dacă te hotărăști să alegi tunsoarea de tip bob, ea vine în mai multe variante care te-ar putea interesa, în funcție de avantajele pe care ți le oferă.

Tipuri de tunsori bob

Tunsorile bob scurt sunt extrem de feminine și versatile. Pe lângă faptul că sunt ușor de aranjat, se potrivesc pentru orice tip de gusturi. Bobul scurt îl găsim sub multe forme. De la bobul scurt asimetric, cu breton sau cu breton lateral, toate au farmecul lor aparte.

2019 aduce în materie de trending tunsori bob inspirate de începuturile acestei frizuri, în frizeriile franceze burgheze. Este o tunsoare potrivită pentru persoanele cu fețe rotunde, indiferent de stilul pe care îl adoptă, deoarece această tunsoare se pliază perfect pe orice tip de stil.

Bobul scurt te poate întineri mult și-ți poate oferi un aer jucăuș și matur. Poți alege un breton drept sau lateral, care să îți dea mai multe variante pentru coafare. Iar dacă părul tău este puțin ondulat, bob-ul tău va arăta super. Asta deoarece onduleurile lejere oferă un messy look de excepție.

Tunsorile bob lung sunt o variantă des întâlnită în rândurile femeilor. Aceste tunsori sunt preferate de femeile care nu doresc să renunțe la lungimea părului lor, însă își doresc o schimbare.

Ce ne aduce noul an, în materie de tunsori bob

În 2019 bobul lung va fi predominant printre tunsorile feminine, deoarece este o tunsoare care exprimă și lejeritate. Iar trendul ultimilor ani se bazează pe acest lucru, dar și pe naturalețe și simplitate. Și în acest caz, în funcție de forma feței sau de preferințe, poți opta pentru un breton drept, sau unul lateral care să schimbe vizual imaginea despre tine.

Poți alege să coafezi bobul lung cu ajutorul unui ondulator, deoarece buclele arată foarte bine pe acest tip de tunsoare. De asemenea, poți alege ca bobul să fie mai extrem sau mai drept în funcție de preferințele tale și de forma feței. Chiar dacă nu îți dorești să lași lungimea părului foarte mare, poți alege dintr-o gamă variată de tunsori bob mediu.

Tunsorile bob asimetric sunt și ele preferate de sexul frumos. Chiar dacă lungimea părului este diferită pe cele două părți, această tunsoare oferă romantism purtătoarelor sale. Se numește bob asimetric și tunsoarea care are partea din spate a capului sau lateralele capului tunse periuță. Acest tip de frizură a fost foarte populară anul trecut și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de populară în acest an.

Poți alege pentru oricare dintre aceste modele să porți breton, dar în acest sens, este bine să te sfătuiești cu stilistul tău, pentru a vedea ce tip de bob și se potrivește cel mai bine.

De ce va rămâne tunsoarea bob în trend

Primul motiv este că vorbim despre o tunsoare care nu se demodează niciodată, deoarece sunt foarte practice. Părul nu se ciufulește și nici nu trebuie aranjat la fiecare oră, coafura rezistând mai multe zile.

Este o tunsoare care poate fi adaptată pentru orice eveniment, doar cu ajutorul unei perii rotative și a unui uscător de păr. Pentru volum, părul poate fi tapat și poți să îl accesorizezi în funcție de starea ta.

Tunsorile bob se potrivesc pentru orice vârstă, deoarece au atât un aer jucăuș și pot să întinerească persoana cu câțiva ani sau să o facă să aibă un aer trendy. Ele sculptează frumos trăsăturile feței și pot chiar să ascundă anumite defecte, prin urmare, tunsorile bob vor fi și în acest an preferate de doamne.

Îți mai lăsăm câteva idei de tunsori bob și cum anume le poți aranja:


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *