Părul scurt. Cum să îl coafezi și ce anume să alegi?

Părul scurt poate fi o provocare. Dacă te gândești să îți faci o tunsoare păr scurt, vei avea nevoie de câteva idei. Tunsorile scurte sunt noul simbol al feminității, romantismului și siguranței. Trebuie să știi, pentru început, că părul scurt vine cu mai multe avantaje. Părul scurt este mai ușor și mai rapid de aranjat și poți obține un look ușor de întreținut. Nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei avea ce anume să coafezi sau că nu se va potrivi tunsoarea pentru nevoile tale. În funcție de ce anume îți dorești să transmiți, sunt mai multe tipuri de tunsori scurte.

Tunsori păr scurt

Femeile puternice, care își doresc o coafură care să le scoată în evidență și să le contureze atitudinea, pot alege o tunsoare pixie, cu păr periuță în lateral. Tunsoarea are doza potrivită de feminitate și putere. Împreună cu o culoare potrivită de păr, adaugă un plus de atitudine imaginii femeii.


Dacă ești o femeie detașată și care se simte bine în pielea ei și deopotrivă cu părerile celor din jur, următoarea tunsoare este pentru tine. Este un model sexy și detașat și va fi o tunsoare foarte ușor de aranjat și întreținut.


Nonconformistele vor adora următoarea tunsoare. Este pentru femeile care țin pasul cu moda și care își doresc să surprindă prin încrederea pe care o emană.


Poate că îți dorești o coafură impunătoare și care să vorbească pentru tine atunci când tu taci. Această tunsoare va fi ușor și rapid de aranjat și îți poate oferi mai multe posibilități de look.


Iar dacă vrei o tunsoare care să arate feminitate și puritate, încearcă să folosești următorul model. Este ușor de aranjat și întreținut și care va susține orice ținută vei alege să porți.


Dacă îți dorești ceva elegant, care să arate maturitatea ta, alege o tunsoare cu breton lateral sau un bob mai lung.

O tunsoare care să fie feminină și să inspire detașare, poate părea greu de obținut, dar nu este așa. Dintr-un pixie cu breton lung, poți obține ușor cele două atuuri.

Cum să aranjezi părul scurt

Părul scurt se potrivește pentru orice eveniment și pentru orice zi. Cu toate că poate părea dificil de aranjat sau că nu are multe posibilități de aranjare, acest fapt nu este adevărat.

Deci, sunt multe feluri în care vei putea să îți aranjezi părul tuns scurt.

O metodă utilă și la îndemână de a coafa părul scurt este să folosești o eșarfă. Cu ajutorul ei, vei avea o ținută casual perfectă sau de vară. Se potrivește foarte bine cu breton, oferindu-ți un aer fresh și liber.

Un alt stil foarte util pentru tunsori fete este cărarea pe o parte, undeva aproape de ureche. Acest stil este folositor atunci când nu știi cum anume să îți aranjezi părul și îți oferă și mai mult volum.

Dacă ești tunsă scurt bob, o coafură folositoare este să prinzi jumătate de păr iar jumătate să îl lași liber. Acest aspect merge foarte bine pentru messy hair și o ținută casual.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *