Tunsori păr mediu

Se spune că atunci când o femeie își schimbă părul, este decisă să-și schimbe viața. Multe dintre ele devin profesioniste în frizuri feminine. În acest caz, este nevoie de practică, de un cap manechin coafor și de ceva viziune. Și tunsorile medii sunt o adevărată schimbare în viața unei femei.

Părul de lungime medie a devenit foarte popular în rândul femeilor. Asta datorită avantajelor cu care vine la pachet. Este ușor de aranjat și de întreținut indiferent de culoare sau textură.

Poți să probezi ce tip de tunsoare vrei pe un cap manechin păr natural iar apoi să încerci să realizezi pe propriul păr tunsoarea. Putem spune că nu e de glumă cu tunsorile. Ele arată cine suntem. Mai exact, arată cine vrem să fim. Deci, trebuie să fim atente la ce tip de tunsori de femei alegem să ne reprezinte.

Pentru părul de lungime medie, tunsorile sunt mai multe decât par la prima vedere. Puteți alege dintre mai multe tipuri de tunsori și pentru asta, las mai jos câteva tunsori pentru părul mediu

Tipuri de tunsori păr mediu

Dacă vrei o să treci la categoria tunsori scurte, ai mai multe opțiuni, iar bobul este una dintre ele. Poți alege tunsori bob lung sau un bob scurt și dacă ești adepta bretonului, poți alege și un bob cu breton. Acest tip de tunsoare are multe simpatizante, pentru că este o coafură lejeră și ușor de aranjat. Pe deasupra, este potrivită pentru orice vârstă, culoarea dând tunsorii nuanța pe care o dorește femeia. Bobul este la fel de romantic și pentru femeile cu părul ondulat. Buclele ușoare sunt chiar la mare căutare în cazul tunsorii de tip bob.

Poți alege și o tunsoare dreaptă. Deși pare simplă, este o tunsoare maleabilă și potrivită dacă părul tău este drept sau mai rar.

Anul 2019 ne aduce, în materie de tunsori, moda bretoanelor. Poți să alegi o tunsoare filată cu breton, care va aduce o nuanță de prospețime imaginii tale.

Fie că alegi să păstrezi forma părului, cărarea sau că alegi să filezi părul sau să-ți faci breton, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte foarte importante:

  • forma feței;
  • stilul;
  • aspectul părului;
  • cum anume vrei să îți completezi imaginea prin intermediul tunsorii.

Tunsori pentru părul mediu în funcție de forma feței

DACĂ AI FAȚA ROTUNDĂ

Ți se potrivește tunsoarea de tip bob, cu diferite forme de styling. Pentru aceste persoane, se potrivește ca lungimea părului să fie până la nivelul umerilor sau chiar puțin mai lung. Asta deoarece astfel de tunsoare alungește vizual forma feței. Dacă îți dorești și breton, poți să alegi unul asimetric. Acesta va aduce urme vizuale de unghiuri pe fața rotundă. Nu este recomandat să apelezi la bucle, pentru că vor da o imagine mai lată a formei feței. Alege să ondulezi doar puțin vârfurile, pentru o imagine casual. Ca să îți dai seama ce formă ai, măsoară lungimea și lățimea feței, iar dacă cele două coincid, atunci ai forma feței rotundă.

DACĂ AI FAȚA OVALĂ

Să știi că ești norocoasă. Acestor persoane li se potrivește orice tip de tunsoare. Dacă alegi să ai o tunsoare de lungime medie, este o alegere perfectă, deoarece părul de lungime medie va „scurta” forma feței. Poți să iei în calcul bretonul, pentru că accentuează structura pomeților. Dacă lungimea feței este mai mare decât lățimea și fruntea este mai lată decât bărbia, atunci ai forma feței ovală.

DACĂ AI FAȚA PĂTRĂȚOASĂ

Ai nevoie de o tunsoare în scări pentru păr mediu, și chiar și de un breton. Persoanele cu astfel de formă a feței sunt sfătuite să aleagă tunsori cu bucle lejere și breton lateral. Dacă pomeții tăi sunt bine definiți și ai linia maxilarului la fel de bine definită, atunci ai forma feței pătrățoasă.

Trebuie să ai în vedere că tunsoarea ta trebuie să reflecte atât jobul pe care îl ai, cât și vârsta și personalitatea. Un hairstylist va ști ce fel de tunsoare să îți facă în funcție de forma feței și de vârstă. Însă tu va trebui să-l informezi cu privire la celelalte aspecte importante, printre care și preferințele tale.

Urmărește videoclipul de mai jos și vezi transformări ale femeilor care și-au dorit o tunsoare de lungime medie:

https://www.youtube.com/watch?v=agp4jahzw9E

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *